Onwikkeling van het beeldend vermogen met Storytelling  en aandacht voor duurzaamheid  met een verrassend hedendaagse vorm!

vii

 

 

Duurzame ontwikkeling raakt zowel de wereld van nu als de wereld van later. De essentie is het evenwicht tussen mensen, milieu en economie middels creativiteit.

 

Het lesprogramma van GEMGEM sluit  aan bij de kerndoelen kunstzinnige Oriëntatie & duurzame ontwikkeling beschreven in de kerndoelen en eindtermen. De lessen worden uitgevoerd door een

bevoegd docent en tevens bevlogen kunstenaar. 

Tekenen en maskers van het wezen die het ei beschermd en visualiseren we tocht ernaar

toe schilderen we een schat/landkaart. Leren tekenen met een kompas, in de sferen van Mercator en tekenen een kompaskaart en of basisvorm voor een mandala. 

Samen ontdekken we dat sommige paden op de aarde lijken (schatkaart) op pad tussen de sterren. We leren op een speelse wijze de sterrenbeelden en hoe de mensen vroeger naar de sterrenhemel keken en natuurlijk tekenen we samen een ster.

Alle lessen gaan gepaard met een schetsfase waarin de leerlingen bekend raken met het potlood middels patroontekenen, verkleining en overlapping,

Voor het VO heb ik lessen Start Januari- 

unboxen for the next generation

 & Sacred Spaces

Bent u geïnteresseerd? 

Wilt u lesplan op maat?

Vul uw gegevens in in het contactveld 

Mycelium Nellestein 2017  Gemma Zuiderva

IMG-20170420-WA0022

  • Black Pinterest Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon